Riikka Pakarinen hakee jatkoa Urheiluliiton puheenjohtajana

Suomen urheiluliiton puheenjohtajana viime syksystä ollut Riikka Pakarinen, 41, hakee jatkoa tehtäväänsä. Hän kertoi asiasta lauantaina tiedotteessa. – Huippu-urheilun lisäksi tulen panostamaan seuroihin. Jos tulen edelleen valituksi puheenjohtajaksi, aloitan hommat kiertämällä jokaisen piirin, Pakarinen sanoi tiedotteessaan. Pakarinen on ollut puheenjohtajana sen jälkeen, kun Sami Itani jäi ensin sairauslomalle ja jätti joulukuussa tehtävänsä. Urheiluliitto valitsee 15. huhtikuuta […]

Riikka Pakarinen hakee jatkoa Urheiluliiton puheenjohtajana

Suomen urheiluliiton puheenjohtajana viime syksystä ollut Riikka Pakarinen, 41, hakee jatkoa tehtäväänsä. Hän kertoi asiasta lauantaina tiedotteessa.

– Huippu-urheilun lisäksi tulen panostamaan seuroihin. Jos tulen edelleen valituksi puheenjohtajaksi, aloitan hommat kiertämällä jokaisen piirin, Pakarinen sanoi tiedotteessaan.

Pakarinen on ollut puheenjohtajana sen jälkeen, kun Sami Itani jäi ensin sairauslomalle ja jätti joulukuussa tehtävänsä.

Urheiluliitto valitsee 15. huhtikuuta uuden puheenjohtajan. Ennen puheenjohtaja-aikaansa Pakarinen oli Urheiluliitossa varapuheenjohtajana vuodesta 2019 ja hallituksen jäsenenä vuodesta 2018.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow