Presidentti ja ministerit keskustelivat Suomen Nato-jäsenyysprosessista poikkeuksellisesti sunnuntaina

Presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta eli tp-utva oli sunnuntaina koolla Suomen Nato-jäsenyysprosessin etenemisestä, kertoo valtioneuvoston kanslia tiedotteessaan. Tapaamisessa keskusteltiin asiasta Brysselissä torstaina käytyjen Turkin, Ruotsin ja Suomen kolmikantaneuvottelujen pohjalta. Ministerit myös kuulivat presidentti Sauli Niinistön Yhdysvaltojen-vierailullaan käymistä keskusteluista. Tiedotteessa kerrotaan, että kokous pidettiin poikkeuksellisesti sunnuntaina alkavan viikon kiireiden vuoksi. – Kokouksen sijoittuminen sunnuntai-iltaan johtui […]

Presidentti ja ministerit keskustelivat Suomen Nato-jäsenyysprosessista poikkeuksellisesti sunnuntaina

Presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta eli tp-utva oli sunnuntaina koolla Suomen Nato-jäsenyysprosessin etenemisestä, kertoo valtioneuvoston kanslia tiedotteessaan. Tapaamisessa keskusteltiin asiasta Brysselissä torstaina käytyjen Turkin, Ruotsin ja Suomen kolmikantaneuvottelujen pohjalta.

Ministerit myös kuulivat presidentti Sauli Niinistön Yhdysvaltojen-vierailullaan käymistä keskusteluista.

Tiedotteessa kerrotaan, että kokous pidettiin poikkeuksellisesti sunnuntaina alkavan viikon kiireiden vuoksi.

– Kokouksen sijoittuminen sunnuntai-iltaan johtui vaalikiireistä sekä siitä, että mihin pystyisimme löytämään ajan, joka sopisi kaikille paikalla olleille ministereille, ulkoministeriön osastopäällikkö Piritta Asunmaa kertoo STT:lle.

Asunmaa ei tarkentanut STT:lle, mistä kaikista asioista kokouksessa keskusteltiin. Hän ei myöskään tarkentanut, mitä presidentti Niinistö oli kertonut kokouksessa.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow