Krei on ihanteellinen kumppani arkkitehdeille

Krei on ihanteellinen kumppani arkkitehdeille

Krei on ihanteellinen kumppani arkkitehdeille, yrityksille ja suunnittelijoille, joka tukee marmorin, terrakotan, yhtenäisten pintojen ja mosaiikkien tutkimuksessa, valinnassa ja asennuksessa sisä- ja ulkoarkkitehtuuriprojekteissa.

Nykyään arkkitehtuuri on enemmän kuin koskaan ennen staattisen suunnittelun edellytys suhteille, tilojen, jotka liittyvät dynaamisesti, jatkuvassa kehityksessä. Ja materiaalit edustavat tarvittavia keinoja, ja vielä enemmän, toteuttaa arkkitehtonisen projektin "fantasioita". Aineiden runouden tarttuminen tarkoittaa tiettyjen ominaisuuksien ja erityispiirteiden antaman ilmaisuvoiman vahvistamista, niiden rajojen ylittämistä.

 

Krei on ihanteellinen kumppani arkkitehdeille, yrityksille ja suunnittelijoille, joka tukee marmorin, terrakotan, yhtenäisten pintojen ja mosaiikkien tutkimuksessa, valinnassa ja asennuksessa sisä- ja ulkoarkkitehtuuriprojekteissa.


Paikan kutsumuksen lisääminen tarkoittaa yhteyksien luomista jo suunnitteluvaiheessa luomalla käytettävien materiaalien välille oikea vuorovaikutus, joka pystyy korostamaan ympäristöjen harmoniaa enemmän.

 

Marmorin, käsintehdyn terrakotan, yhtenäisten pintojen ja mosaiikkien maailmaan tutkiva Krei korostaa arkkitehtuurin maailman loputtomia mahdollisuuksia.
 

Suunnittelun ja toimeenpanon tuen ansiosta Krei voi ohjata arkkitehtuuristudiota tai yritystä löytämään parhaat ratkaisut tiettyihin ympäristöihin, tukemalla asiakasta esteettisesti ja toiminnallisesti vaatimuksia vastaavan materiaalin valinnassa ja toimittamisessa.

 

Aina läsnä oleva tukipalvelu parhaan ratkaisun arvioimiseksi ja valitsemiseksi. Tarjolla on useita luotavissa olevia materiaaleja ja viimeistelyjä.

 

Pitkän perinteen ja kokemuksen sekä laajan materiaalivalikoiman, kuten marmorin, graniitin, onyksin sekä käsintehdyn terrakotta, yhtenäisten pintojen ja mosaiikien ansiosta Krei pystyy tyydyttämään erilaisia ​​toiveita asiakkaiden ja suunnittelijoiden maun ja toiveiden mukaan.

 

 Taitojen sekoitus kokeilun ja materiaalitiedon välillä ainutlaatuisten räätälöityjen luomusten luomiseksi.
 

Huolellisuus yksityiskohtiin ja käsittelyn huolellisuus, joka on aina uskottu huippuluokan koneisiin, joita hallitsee erikoistunut henkilökunta, antaa tietä käsityöläisten ammattitaitoisille käsille räätälöityjen viimeistelyjen ja yksityiskohtien luomisessa.

 

 Juhlistamme projektin yksityiskohtia valitsemalla uusia materiaaleja, joita on vähentynyt eri pintakäsittelyissä. Asenne tutkimukseen mahdollistaa erilaisten ratkaisujen tarjoamisen esteettisestä, teknisestä, materiaalisesta ja aistinvaraisesta näkökulmasta.

 

Jatkuvasta kosketuksesta materiaaleihin tulee luova lähtökohta tuleville projekteille. Krei kiinnittää suurta huomiota jokaisen teoksen personointiin sekä tyylitutkimukseen, joka muuttuu jokaisessa yksityiskohdassa räätälöidyksi suunnitteluksi, jolloin jokaiselle asiakkaalle on räätälöityjä näytteitä.

 

 

Tiiviissä synergiassa suunnittelustudion kanssa Krei voi koordinoida räätälöityjen kalusteratkaisujen kehittämistä laajalla materiaali- ja viimeistelyvalikoimalla räätälöityyn työhön, aina pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden, huolehtien teknisestä tarkastuksesta ja kyselystä toimenpiteistä. , tilojen analyysi ja mahdollinen lattioiden ja seinien asennuskuvioiden laatiminen, jotka ovat välttämättömiä täydellisen näkemyksen saamiseksi toteutuksesta.

aina asennustöihin erittäin erikoistuneiden työntekijöiden kanssa.

 

 

Erilaisista käytetyistä materiaaleista ja ehdotetuista viimeistelyistä Daino Reale, joka tunnetaan myös nimellä Breccia Sarda tai Orosei-marmori, on yksi maailman arvokkaimmista marmoreista. Sitä louhitaan Nuoron kaupunginosan louhoksissa, ja se valloitti sitten Sardiniasta peräisin olevan koristekiven kansainväliset markkinat.

Arvostettu paljon sisustussuunnittelussa, jossa sen herkkä väri vaalean beigen sävyissä antaa viehätysvoimaa huoneisiin.
 

Krei tukee arkkitehtitoimistoa Daino Realen tutkimuksen, valinnan ja prosessoinnin eri ja monivaiheisissa vaiheissa aina materiaalin laskemiseen asti tarjoten ammattitaitoista tukea luonnonkiven erilaisiin tulkintoihin, jotka ovat saaneet vaikutteita myös uusista suunnittelutrendeistä. Projektista lopulliseen asennukseen: yrityksen tukena tai itsenäisesti Krei voi viimeistellä suunnittelun toimittamalla ja asentamalla hienoja materiaaleja aina korkeasti koulutetulla henkilökunnalla varmistaakseen korkeimman laadun ja luotettavuuden.

Ei vain materiaaleja, vaan sinua käytettiin arvokkaiden materiaalien puhdistukseen, entisöintiin, suojaamiseen ja suojaamiseen äärimmäisen huolellisesti erikoistuneiden teknikkojen, erittäin ammattimaisten koneiden ja tuotteiden avulla hotelli- ja asuinalalla.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow