Blockchain, Metaverso Social Network ja ensimmäinen ruokaan ja ruoanlaittoon omistettu sosiaalinen verkosto ei voinut olla syntymättä.

Ja juuri tässä herkässä kohdassa minä ajattelin! Koska yhä useammat ihmiset tekevät ruokaa, he haastavat itsensä stratosfääriresepteillä, he ovat suljettuina csa:sta Covidin takia tai koska he työskentelevät nyt yhä enemmän kotoa käsin.. Miksei luo heille eikä vain heille Recipes Finder Sosiaalinen verkosto?

Pelkästään ja kokonaan resepteille ja reseptien jakamiseen monien naisten, mutta myös miesten kesken omistautuneen First Social Networkin luoja sanoo: Internet on aktiivinen osa elämäämme, olemme siitä riippuvaisia ​​myös kokonaisrakenteen ansiosta. muutos, joka on tapahtunut sen ilmestymisen jälkeen tähän päivään mennessä. Tästä syystä jopa yritykset ovat viime vuosina oppineet hyödyntämään Internet-kanavaa kommunikoidakseen kuluttajien kanssa sosiaalisten verkostojen ja hakukoneiden kautta, eli ekosysteemin, joka muodostaa niin kutsutun "Web 2.0:n".

Viime kuukausina olemme kuitenkin kokeneet käänteentekeviä muutoksia käyttäjien ja verkon vuorovaikutuksessa. Nykyään näiden välinen suhde yhteiskunnassa käy läpi uutta vaihetta, koska olemme siirtyneet "Web 3.0:n" aikakauteen, jolloin käyttäjä voi käyttää Internetiä paitsi tiedon jakamisen ja viestinnän välineenä, myös hajautuksen tuottajana. sisältöä ja yhteisön kokooja.

Tulevaisuudessa tulee uusia toiminta-aloja, joissa elementtejä yhdistetään yhä enemmän ja teknologia on erittäin interaktiivista ja mukaansatempaavaa. Olemme nähneet viimeisimmän kehityksen sellaisilla aloilla kuin AI (Artificial Intelligence), IoT, blockchain, NFT, metaverse ja kryptovaluutat. Ja juuri tässä herkässä kohdassa minä ajattelin! Koska yhä useammat ihmiset tekevät ruokaa, haastavat itsensä stratosfäärin resepteillä, ovat suljettuina kotona Covidin takia tai koska he työskentelevät nyt yhä enemmän kotoa käsin.. Miksi ei luoda heille eikä vain heille Reseptihaku Social Network ?

Tuhansien teorioiden ja erilaisten olettamusten joukossa kuitenkin sanoin itselleni (sanoo luoja), mutta koska sosiaalisia verkostoja on kaikenlaisia, miksi et yrittäisi käynnistää sosiaalista verkostoa, joka on omistettu vain resepteille, uskon, että yhä useammat ihmiset tartu tähän tilaisuuteen ja hän alkaa käyttää sitä vertaillakseen itseään moniin muihin improvisoituihin sosiaalisiin kokkeihin.

Tähän mennessä, jos katsomme sosiaalista mediaa karvaisten rakkaittemme jälkeen, reseptit ovat jaetuimmat asiat, ja siksi kysyin itseltäni eräänä päivänä, että olen ruoanlaiton ystävä... miksei tekisi sosiaalista verkostoa, joka on omistettu ruoanlaittoon, resepteihin ja jakaa niitä.

"Tavoitteenamme on katsoa eteenpäin ja tuoda innovaatioita. Visiomme on itse asiassa" parantaa ihmisten elämää parantamalla heidän tapaansa olla vuorovaikutuksessa sosiaalisten verkostojen kanssa, jakamalla ja puhumalla heidän resepteitään ja keittiöistään ikään kuin ne olisivat parhaita tähtiravintoloita.

Kaunis, jännittävä, täysin uusi seikkailu USA:ssa, Englannissa, Arabiassa, Ukrainassa, lyhyesti sanottuna, missä ikinä oletkin, voit nähdä monia luomiasi kotitekoisia reseptejä ja miksi et edes jaa muunnelmiasi: "Me kaikki tiedämme, että jokaisessa talossa "Italiasta Kanadassa" on kokeneita kokkeja, jotka kokeilevat reseptejä vaihtamalla niitä mielensä mukaan.

ja siksi mikset jaa niitä sosiaalisessa verkostossa vain reseptien etsijänä ja ainutlaatuisesti ruoanlaittoon omistettuna.

Ensimmäisen reseptin, joka ei ollut kotona, teki vanha nainen, joka on palannut kuuluisaan reseptiin (yksityisyyden vuoksi emme kerro, kuka se nainen on) tai kuka alkuperäinen resepti on, mutta ilmeisesti hänelle oli aivan hullua päästä näyttääksemme maailmalle hänen ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän reseptinsä, me reseptihaun sosiaalisessa verkostossa kuvittelemme hänen hymyilevän kotona luoden uusia reseptejä tai muokkaavan muita reseptejä julkaistavaksi ystäviensä kanssa ensimmäisessä vain ruoanlaittoon omistettuun sosiaaliseen verkostoon.

Tällä hetkellä se on vain englanniksi, koska syntymäaika on sama kuin 18.04.2022, mutta ennemmin tai myöhemmin, jos se pysyy, olemme varmoja, että uusia kieliä, ominaisuuksia ja paljon muuta tulee käyttöön, toistaiseksi helmi on En pidä -painike, niin katsotaan onko sinulla enemmän tykkäyksiä tai ei-tykkäyksiä ja hyviä jakoja ollenkaan.

Niille, jotka haluavat kokeilla sitä, linkki pääsivulle on recipesfinder.com

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow